Rólunk

Jól jönne néhány egzotikus fűszernövény az erkélyre, de nem tudja melyik mit igényel? Nos, van egy jó hírünk!
A Veteményem.hu az egyik legkorszerűbb, és leginteraktívabb növényvédelmi, kertészeti, mezőgazdasági információs, és döntéstámogató felület Engedje meg hogy pár szóban bemutassuk, miben tudunk az Ön segítségére lenni!


A Veteményem.hu azért alakult meg, mert észrevettük, hogy sok ember örömmel foglalkozna akár kis területen, akár hobbitelken, akár nagyobb földterületen növénytermesztéssel akár szabadidőben, akár megélhetésként, vagy pedig az önellátás eszközeként gondol rá.


Viszont a haszonnövények általában igen kényes létformák, több kártevő szívesen rágcsálja őket, már jóval az ember előtt, speciális igényekkel bírnak a technológiával szemben, nem mindegy mindegy, mikor, hova, mi mellé, sőt mi után helyezzük el.


Például gondoltuk volna, hogy a paradicsom nagyon könnyen megbetegszik olyan helyen ahol előtte krumpli volt, viszont kiválónak tartja a bab utáni talajt?
Ilyen, és ehhez hasonló apró trükkök ismerete vezethet a későbbiekben a sikeres termeléshez, vagy ezek hiánya eredményezi, az idejekorán sárgálló, hervadó növényeket amelyek könnyedén elvehetik a kezdeti lelkesedést.


Mi ezt nem akarjuk, ezért a továbbiakban bemutatjuk önnek azokat a kártevőket, betegségeket, amelyeket legjobb elkerülni, de ha már megvan kezelni, bár itt is speciális igények léphetnek föl! Tartson velünk egy utazásra a növényvédelem, és a növénytermesztés érdekes világába, és garantáljuk jövőre szebb paprikát, paradicsomot, vagy almát fog szüretelni, mint bármelyik szomszédja! ( Hacsak nem olvassák Ők is a veteményem-et!)